Over JanFerNic

Ontwerper Jan Melis (1997) groeide op in Brabant, maar haalt inspiratie voor zijn ontwerpen uit de tradities van culturen over de hele wereld. Hij is gefascineerd door praktische bruikbaarheid. Jan vertaalt al deze facetten naar tijdloze producten die perfect passen in alle moderne stijlen. Niet voor niets hebben de tassen een uniek ontwerp.

De tassen van JanFerNic kunnen door iedereen gedragen worden, voor werk of tijdens een vrije dag, om te winkelen en te reizen. Handgrepen kunnen worden verwisseld – er is keuze uit lang of kort, breed of smal en de verschillende kleuren leer zijn ook te mixen – zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw voorkeuren.

Tassen van JanFerNic

Elk product van JanFerNic wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in Nederland, met de energie en aandacht die nodig is om een kunstwerk te maken. Het creatieve gebruik van natuurlijke stukken Nederlands leer geeft elke JFN-tas een unieke en authentieke touch, waardoor geen tas hetzelfde is. U zult de zorg, toewijding, expertise en passie voelen die in elk JanFerNic-product gaan.

Ontwerper Jan Melis werkt alleen met het beste leer, drukknopen en ritsen voor zijn tassen. Deze producten zijn ontworpen om u een leven lang bij te staan, daarom geeft JFN een levenslange garantie op alle tassen.

leren tas janfernic

Levering en duurzaamheid

Elk stuk leer wordt door de ontwerper zelf gekozen uit leerateliers in de directe omgeving, hier in Nederland. De aanvoer komt uit Italië, simpelweg omdat de kwaliteit daar het beste is. Daarnaast wordt elke tas gemaakt in een Nederlands atelier door echte vakmensen. Al deze overwegingen zijn niet alleen gemaakt vanuit het oogpunt van ontwerp en kwaliteit, maar ook om zo milieubewust mogelijk te werken.

De tassen zijn vrijwel onverwoestbaar, dus je hebt een metgezel voor de rest van je leven. Daarmee werk je niet mee aan het groeiende afvalprobleem en de overconsumptie van fast fashion. Gaat een tas van JanFerNic onverhoopt toch stuk? Geen zorgen, we bieden levenslange garantie.

Voor de levering van jouw bestelling gebruiken we de beroemde bananendozen om ook duurzaam verpakkingsmateriaal te gebruiken. Uiteraard wordt jouw JanFerNic-tas nog beschermd door een dust bag. Design, kwaliteit en milieu zijn bij JanFerNic onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een speciaal verzoek? Of wil je een tas laten ontwerpen met eigen inbreng? Bel of stuur gerust een mailtje!

Community

Ben je de trotse eigenaar van een tas van JanFerNic? Deel je ervaring en gedachten over de tas. Vrolijke vakantiefoto’s waar je de tas draagt? Sharing is caring!

Stuur een foto en tekst van (jezelf en) je tas op dat bijzonder mooie moment of in die bijzondere situatie naar info@janfernic.nl. De leukste inzendingen zetten we op ‘The wall of Fame’, waar tassen worden vereeuwigd en tassenbezitters elkaar ontmoeten.